Veprojmë me mjedisin në mendje

Qëndra e Monitorimit të Mjedisit (QMM) është një kompani lider që ofron konsulencë dhe shërbime në fushën e mjedisit, certifikimeve të cilësisë, sigurisë në punë, etj.

KUSH JEMI?

Le t’i lëmë gjurmët tona në natyrë, në përpjekje për mos ta shkelur atë!

Qendra e Monitorimit te Mjedisit shpk eshte nje kompani lider ne fushen e konsuelences dhe sherbimeve ne fushen e mjedisit me nje eksperience mbi 11 vite ne Shqiperi dhe Kosove.

QMM është e pajisur me një laborator të specializuar për kryerjen e provave të parametrave mjedisorë të kërkuara nga legjislacioni shqiptar.Kompania është krijuar në Nëntor 2006 dhe gjatë kësaj periudhe ka punuar me kompanitë dhe projektet kryesore në vend për monitorimin dhe konsulenca te ndryshme mjedisore. Qëndra e Monitorimit të Mjedisit (QMM) është një kompani lider që ofron konsulencë dhe shërbime në fushën e mjedisit, certifikimeve të cilësisë, sigurisë në punë, DDD etj.

CFARË BËJMË?


Shërbimet Tona

PSE QMM


Rezultate te sigurta
me impakt global

QMM është e pajisur me një laborator të specializuar për kryerjen e provave të parametrave mjedisorë të kërkuara nga legjislacioni shqiptar.

Video Prezantim i Kompanise

KONTAKTONI PËR MË SHUMË INFO

Dëshiron të dish më shumë?

NA BESOJNË


KLIENTË DHE PARTNERË

colacem
gener2
ecotirana
ixhem
kastrati-group-logo
eurobicaku
edipack
romanoport
eida-logo1
hako

BLOG


NJOFTIME

Ne Dhe Mjedisi

Ne ekzistojmë, vetëm sepse mjedisi ekziston, kjo është çështja! Qysh në lashtësi, në hapat e parë të zhvillimit të shoqërisë njerëzore,... read more

Njeriu, si faktor dhe pësues i ndotjes së ajrit!

Statistika dhe probleme  2.4 milionë njerëz vdesin çdo vit si rezultat i ndotjes së ajrit, ndër të cilët vetëm 1.5 milionë... read more

Riciklimi, si proçes mjedisoro-social

Ta bëjmë botën një vend më të këndshëm për të jetuar, duke u kujdesur për mjedisin rreth vetes sepse nuk... read more